12. Spørgsmål og svar om tilmelding

Spørgsmål og svar tilmelding

Det er muligt at tilmelde sit byggeprojekt testen i alle byggeriets faser og allerede opførte byggerier er også velkomne til at deltage i testen af den frivillige bæredygtighedsklasse, herunder i casebanken.

Den eneste forudsætning er, at det skal dokumenteres at byggeriet enten helt eller delvist opfylder den frivillige bæredygtighedsklasse. Det betyder, at det er muligt at deltage, selvom byggeriet ikke når helt i mål i testfasen med alle krav i klassen. Det forudsættes som udgangspunkt, at samtlige krav følges. Hvis der ikke er mulighed for at efterleve enkelte krav, bør dokumentationen for byggeriet suppleres af en forklaring herfor, som kan indgå i evalueringen af klassen.

Det er muligt at tilmelde byggeprojekter indtil maj 2022, hvor testfasen afsluttes. Vi opfordrer til at byggeprojekter tilmeldes hurtigst muligt af hensyn til dataindsamling til evalueringen af bæredygtighedsklassen. 

Det er muligt at tilmelde sit byggeprojekt testen i alle byggeriets faser og i hele testperioden. Den eneste forudsætning er, at det skal dokumenteres at byggeriet enten helt eller delvist opfylder den frivillige bæredygtighedsklasse.

Tilmeldingen er åben til maj 2022. Vi opfordrer til at tilmelde byggeprojekter hurtigst muligt af hensyn til dataindsamling til evaluering af bæredygtighedsklassen.